search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Εταιρεία media στην Ελλάδα δημιούργησε Τούρκος καναλάρχης – Έχει δείξει ενδιαφέρον για τηλεοπτική άδεια

04.05.2016 08:10
Εταιρεία media στην Ελλάδα δημιούργησε Τούρκος καναλάρχης - Έχει δείξει ενδιαφέρον για τηλεοπτική άδεια - Media

Εταιρεία τηλεοπτικών προγραμμάτων δημιούργησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα.

 

Εταιρεία τηλεοπτικών προγραμμάτων δημιούργησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης του τουρκικού TV 8 σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Business Today” συνέστησε τον Ιανουάριο, την «Acun Medya Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» με σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων  και την παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικής μετάδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις πληροφορίες που είχαν ακολουθήσει που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρείας συμμετέχουν ο Άγγελος Χριστόπουλος ως διευθύνων σύμβουλος, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ως πρόεδρος και ο Εμπρού Ατασάβ Ταχράνσι ως Αντιπρόεδρος. 

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε μόλις 24.000 ευρώ, το οποίο απέχει από τις απαιτήσεις του νόμου για τη διεκδίκηση άδειας όπως είχε διακηρύξει ο Τούρκος επιχειρηματίας. Ίσως όμως αυτή να είναι μόνο η αρχή…

 

Πηγή: typologies

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:34