search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην πτήση ΜΗ17 καλωσόρισαν το νέο τους μωρό (Photos)

12.05.2016 08:27
Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην πτήση ΜΗ17 καλωσόρισαν το νέο τους μωρό (Photos) - Media

Πριν από τρία χρόνια το 2014  ο Άντονι Μασλίν και η Μάριτ Νόρρις από την Αυστραλία έχασαν τα παιδιά τους στο αεροπορικό δυστύχημα της Malaysian Airlines MH17 στην Ουκρανία. 

 

Πριν από τρία χρόνια το 2014  ο Άντονι Μασλίν και η Μάριτ Νόρρις από την Αυστραλία έχασαν τα παιδιά τους στο αεροπορικό δυστύχημα της Malaysian Airlines MH17 στην Ουκρανία. Τα τρία παιδιά της οικογένειας ταξίδευαν με τον παππού τους από το Άμστερνταμ, όταν το αεροπλάνο τους έπεσε στην Ουκρανία. Σήμερα, τρία χρόνια μετά  την τραγωδία που έζησαν ο Άντονι και η Μάριτ, η ευτυχία τους «χτυπά» ξανά την πόρτα καθώς έφεραν στο κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι γονείς της ονόμασαν τη μικρή Βάιολετ και δήλωσαν πως «η γέννησή της είναι η απόδειξη της πίστης μας πως η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος».

«Ζούμε ακόμα με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η γνώση πως πάντα και τα τέσσερα παιδιά μας είναι μαζί μας, δίνουν φως στο σκοτάδι μας » αναφέρουν οι γονείς στην ανακοίνωσή τους.

«Πιστεύουμε  πως ο Μο, του οποίου τα 14 γενέθλια ήταν το Σάββατο, η Έβι που θα ήταν 12 την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ότις που θα ήταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ μας έστειλαν αυτό το δώρο» καταλήγει η ανακοίνωση του ζεύγους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50