search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Η κόρη της Παπακώστα βγάζει CD

14.05.2016 08:35
Η κόρη της Παπακώστα βγάζει CD - Media

To ντεμπούτο της στο τραγούδι, με τη σφραγίδα του αδελφού της Κωνσταντίνου, κάνει η Αγγέλα Σιδηροπούλου, κόρη της βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα. 

 

Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα, Αγγέλα Σιδηροπούλου, ετοιμάζεται να βγάλει το πρώτο της CD με jazz, soul και country μουσική.

Σύμφωνα με το Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το CD της Αγγέλας Σιδηροπούλου θα βγει το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο και θα έχει τη σφραγίδα του αδελφού της Κωνσταντίνου, ο ποίος της έχει γράψει πολλά τραγούδια και σε κάποια έχει βρει και τη μελωδία.

Η κόρη της πολιτικού αυτή την περίοδο δίνει τις τελικές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου – Γ. Αρμένη, στο υπουργείο Πολιτισμού.

Εκτός από την υποκριτική, αγάπα και το τραγούδι. Από ηλικία έξι ετών ξεκίνησε να παίζει πιάνο και να κάνει μαθήματα φωνητικής.

Το τραγούδι ήταν πάντα αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο και το όνειρό της είναι να συμμετάσχει κάποια στιγμή σε μιούζικαλ.

Η  Αγγέλα Σιδηροπούλου τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού και μιούζικαλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:52