search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Λεωφορείο με τουρίστες «σφήνωσε» σε δρόμο στην Ελούντα (Photos – Video)

24.05.2016 09:53
Λεωφορείο με τουρίστες «σφήνωσε» σε δρόμο στην Ελούντα (Photos - Video) - Media

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πλέον τουριστική περιοχή της Κρήτης, την Ελούντα.
 

 

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πλέον τουριστική περιοχή της Κρήτης, την Ελούντα.Ένα τουριστικό λεωφορείο που επιχειρούσε να «ανέβει» την οδό Παπανδρέου, μετά την πλατεία της Ελούντας, «σφήνωσε» όταν διασταυρώθηκε με αντιθέτως διερχόμενο ημιφορτηγό. 


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου είχε ειδοποιηθεί ότι θα υπάρχει πρόβλημα, λόγω της παρουσίας του ημιφορτηγού, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει.Η στενότητα όμως του δρόμου είναι τέτοια που – αν και το ημιφορτηγό βρισκόταν το μισό στο πεζοδρόμιο – δεν χωρούσε να περάσει το λεωφορείο και τα δύο οχήματα «κόλλησαν» με τους εμβρόντητους τουρίστες που βρίσκονταν μέσα στο τελευταίο να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν.

Στο σημείο επικράτησε «μποτιλιάρισμα», ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο οδηγός, πάντως, σε επικοινωνία που είχε με τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε σταματήσει και το φορτηγάκι «σφήνωσε» πάνω του.

Πηγή: Cretalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24