search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Η Ασλανίδου για την εγκυμοσύνη της Υβόννης (Photos)

30.05.2016 13:04
Η Ασλανίδου για την εγκυμοσύνη της Υβόννης (Photos) - Media

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τη φίλη της, Υβόννη Μπόσνιακ, στην οποία η Υβόννη εικονίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα

 

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τη φίλη της, Υβόννη Μπόσνιακ, στην οποία η Υβόννη εικονίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης και η Υβόννη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού όπως φαίνεται, έχουν δρομολογήσει ήδη ένα αδερφάκι για τη μικρή Ελένη.

Ενώ, λοιπόν, όλοι σπεύσαμε να ευχηθούμε «με το καλό» στον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη, βγήκε η Μελίνα Ασλανίδου στην πρωινή εκπομπή του Alpha, “Happy Day” και διέψευσε το ευχάριστο γεγονός.

Η τραγουδίστρια είπε ότι ήταν απλά μια άτυχη πόζα, μια στάση που δεν κολάκευε εν προκειμένω την Υβόννη ενώ πρόσθεσε ότι στεναχωρήθηκε πολύ που πήρε τέτοιες διαστάσεις αυτή η φωτογραφία και ειπώθηκαν όλα αυτά τα σενάρια.

«Δεν έχει κοιλίτσα η Υβόννη, απορώ που την είδατε… ίσως η στάση έτσι όπως καθίσαμε…είναι πάρα πολύ αδύνατη, είναι μια κούκλα», είπε η Μελίνα στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:53