search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Δασκάλα στέλνει γράμματα σε πάνω από 100 μαθητές αφού ξέσπασε σε κλάματα με αποκάλυψη γονέα (Photos)

30.05.2016 18:13
Δασκάλα στέλνει γράμματα σε πάνω από 100 μαθητές αφού ξέσπασε σε κλάματα με αποκάλυψη γονέα (Photos) - Media

Μια δασκάλα εξηγεί τον λόγο που έκατσε και έγραψε γράμματα σε περισσότερους από 100 μαθητές της στο Κολοράντο, των ΗΠΑ.

 

Μια δασκάλα εξηγεί τον λόγο που έκατσε και έγραψε γράμματα σε περισσότερους από 100 μαθητές της στο Κολοράντο, των ΗΠΑ.

Η δασκάλα, Μπρίτνι Ντάρας, ανήρτησε φωτογραφίες από τις επιστολές στο λογαριασμό της στο Facebook και έγραψε:

«Πριν από δυο μήνες ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασα σε κλάματα κατά την διάρκεια ενημέρωσης γονέων και δασκάλων. Η μητέρα μιας μαθήτριας με προσέγγισε για να μου εξηγήσει την αιτία της παρατεταμένης απουσίας της κόρης της από το σχολείο.

Η κόρη της – μια φιλική, έξυπνη και όμορφη κοπέλα – όχι μόνο δεν σχεδίαζε να αυτοκτονήσει, αλλά το έκανε πράξη όταν η αστυνομία εισέβαλε και την σταμάτησε. Είχε διαγράψει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε αφήσει αποχαιρετιστήρια γράμματα. Ήταν έτοιμη να αφήσει τον κόσμο».

Η Μπρίτνι εξηγεί ότι εκείνη και η μητέρα της μαθήτριας ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ μιλούσαν. Τότε, η δασκάλα τη ρώτησε αν μπορούσε να γράψει ένα γράμμα στην μαθήτρια στο νοσοκομείο και η μητέρα της είπε ότι θα της άρεσε αυτό.

«Η μαθήτρια έλαβε το γράμμα, η μαμά της είπε ότι η κόρη της έκλαψε, γύρισε στη μητέρα της και της είπε: “Πώς μπορεί κάποιος να λέει τόσο όμορφα πράγματα για μένα; Δεν πίστευα ότι θα έλειπα σε κανέναν αν έφευγα”.

Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν πολύ κοντά στο να χάσω ακόμη έναν μαθητή από αυτοκτονία. Πέρασα τους επόμενους δύο μήνες, γράφοντας κάρτες σε καθέναν από τους μαθητές μου – σε περισσότερους από 100 – λέγοντάς τους τι είναι ξεχωριστό και μοναδικό σ’ αυτούς».

Η Μπρίτνι ισχυρίζεται ότι η αυτοκτονία έχει γίνει συχνό φαινόμενο εξαιτίας της πίεσης που ασκούμε στα παιδιά για να είναι επιτυχημένα. Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της, λέγοντας:

«Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι κάθε ανθρώπινο ον είναι μοναδικό και ότι αυτό το κάνει ξεχωριστό. Αντί να προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό, πρέπει να το αγκαλιάσουμε επειδή μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, και μπορούμε να σώσουμε ζωές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:41