search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Παναγούλη στον Παππά για την απουσία του από τη Βουλή

03.06.2016 10:00
Κοντά στο Κίνημα Αλλαγής ο Στάθης Παναγούλης;  - Media

Επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος, μετά την διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης… απουσία όμως του υπουργού Επικρατείας από την Ολομέλεια. 

 

Επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος, μετά την διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης… απουσία όμως του υπουργού Επικρατείας από την Ολομέλεια. 

Αφορμή στάθηκε η μη προσέλευση στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργού Επικρατείας προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Στάθη Παναγούλη για την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια».

«Είναι η δεύτερη φορά σήμερα μέσα σε μια εβδομάδα που ο κ. Παππάς, ο υπουργός, ανεπαίσχυντα περιφρονεί τη Βουλή και δεν έρχεται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή μου σχετικά με τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Ο κ. Παππάς έχει μεταβληθεί, κύριε Πρόεδρε, σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο “γκαουλάιτερ” των ιδιωτικών καναλιών», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης προς τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Νικήτα Κακλαμάνη. «Αν ο κ. Παππάς δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, ας επιστρέψει εκεί που ήταν πριν γίνει υπουργός, στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Δεν μπορεί να περιφρονεί ούτε τον Κανονισμό της Βουλής ούτε το Σύνταγμα», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.  

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε τον Στάθη Παναγούλη να μην αναπτύσσει την ερώτηση του αφού απουσιάζει από την αίθουσα ο υπουργός. 

«Μην πάμε παρακάτω, γιατί με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν είναι σωστό, γιατί δεν είναι ο υπουργός εδώ» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45