search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Παντρεύτηκε ο γιος της Μπέτυς Αρβανίτη

06.06.2016 17:02
Παντρεύτηκε ο γιος της Μπέτυς Αρβανίτη - Media

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο γιος της Μπέτυς Αρβανίτη και γνωστός συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης με την ηθοποιό Εύα Σιμάτου.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση με την δημοφιλή ηθοποιό να είναι παρούσα και να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στο γάμο έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων ο Αιμίλιος Χειλάκης με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, ο Μιχάλης Μαρμαρινός, ο Νίκος Καραθάνος, ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός και πολλοί ακόμη.

Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης είναι γιος της Μπέτυς Αρβανίτη από τον πρώτο γάμο της με τον αρχιτέκτονα Κώστα Σταμάτη. Αρχικώς ασχολήθηκε και εκείνος με την αρχιτεκτονική, αλλά τελικά τον κέρδισε η λογοτεχνία. Οι κοινές εμφανίσεις του συγγραφέα με την αγαπημένη του Εύα Σιμάτου ξεκίνησαν στα τέλη του 2012, με την Μπέτυ Αρβανίτη να ανοίγει αμέσως την αγκαλιά της στη νεαρή κοπέλα. Πεθερά και νύφη συνεργάστηκαν φέτος και στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, στην παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24