search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Η Telegraph πλέκει το εγκώμιο του Βόλου και των Χανίων

23.06.2016 07:01
Απίστευτα πράγματα στα Χανιά: Σπίτια τέλος, σε... κάμπινγκ και «rooms to let» φοιτητές και εκπαιδευτικοί - Media

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσίασε τους 7 πιο περιπετειώδης προορισμούς κρουαζιέρας στην Ευρώπη και κατατάσσει την Ελλάδα σε έναν από αυτούς τους προορισμούς

 

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσίασε τους 7 πιο περιπετειώδης προορισμούς κρουαζιέρας στην Ευρώπη και κατατάσσει την Ελλάδα σε έναν από αυτούς τους προορισμούς.  Πιο συγκεκριμένα η Telegraph αναφέρει πως η Ελλάδα είναι ένα αξιόλογο μέρος για κρουαζιέρα και πως  ο Βόλος και τα Χανιά είναι προορισμοί έξω από την πεπατημένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Βόλος είναι ένα αξιόλογο μέρος για κρουαζιέρα στην Ελλάδα ο οποίος σπάνια εμφανίζεται στα προγράμματα κρουαζιέρας. Είναι ένα μεγάλο σύγχρονο λιμάνι και μπορεί να οδηγήσει στην εξερεύνηση 2 εξαιρετικών προορισμών. Ο ένας, και κοντινότερος είναι η Μακρυνίτσα, στο ορεινό Πήλιο, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο μικρό χωριό με εντυπωσιακή θέα στο Βόλο και τον κόλπο του Παγασητικού. Αν υπάρχει αρκετός χρόνος ο μακρινότερος προορισμός είναι τα Μετέωρα, ένα εντυπωσιακό μέρος όπου μεσαιωνικά μοναστήρια βρίσκονται στις κορυφές των γιγαντιαίων βράχων.

Η άλλη πρόταση της Telegraph στην Ελλάδα είναι τα Χανιά, μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ελλάδας, όπως τα χαρακτηρίζει η εφημερίδα, με καφετέριες και εργαστήρια γύρω από το παλαιό Βενετσιάνικο λιμάνι. Άλλο ένα ελληνικό νησί που εμφανίζεται πιο συχνά στα προγράμματα κρουαζιέρας είναι η Κεφαλονιά, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό παρθένα με πολλές ατραξιόν όπως μια υπόγεια μυστηριακή λίμνη, η παραλία του Μύρτου, τα γραφικά ψαροχώρια και η αυθεντική μικρή πρωτεύουσα, το Αργοστόλι.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι οι:

Κροατία

Αλβανία

Ιταλία

Ισπανία

Β. Αφρική

Κορσική

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12