search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 07:59
MENU CLOSE

«Επικίνδυνα» παιχνίδια Ρώσων και Αμερικάνων στη Μεσόγειο (Video)

02.07.2016 15:06
«Επικίνδυνα» παιχνίδια Ρώσων και Αμερικάνων στη Μεσόγειο (Video) - Media
 
Ρωσική φρεγάτα και αμερικανικό πυραυλοφόρο ενεπλάκησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ανατολική Μεσόγειο. Πρόκειται για το δεύτερο ψυχροπολεμικού τύπου περιστατικό, μέσα σε διάστημα εβδομάδων, ενώ το βίντεο δημοσιοποιήθηκε με διαφορετικό σχολιασμό από Ρώσους και Αμερικάνους.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, η ρωσική φρεγάτα «Yaroslav Mudry» πλησίασε σε μικρή απόσταση το πλοίο κατευθυνόμενων πυραύλων «USS San Jacinto» στις 30 Ιουνίου και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς.
 

Το αμερικανικό πλοίο δεν απειλήθηκε από τους ελιγμούς της ρωσικής φρεγάτας, ενώ διατήρησε σταθερή την πορεία του και την ταχύτητά του, αναφέρει η ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι οι ελιγμοί του ρωσικού πλοίου, θεωρούνται υψηλής επικινδυνότητας.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 07:56