search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Χιλιάδες δώρα επικοινωνίας από την Coca-Cola και το What’s Up!

20.07.2016 13:23
Χιλιάδες δώρα επικοινωνίας από την Coca-Cola και το What’s Up! - Media

Μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης & επικοινωνίας έρχεται αυτό το καλοκαίρι

 

Η Coca-Cola, παρέα με το What’s Up της COSMOTE, απογειώνει κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού, μέσα από την πιο δυνατή προωθητική ενέργεια που έγινε ποτέ! Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα, όλοι όσοι θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά, ταυτόχρονα θα διεκδικούν πλούσια What’s Up δώρα, μέσα από το summer.coca-cola.gr. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι οι στιγμές δροσιάς θα είναι αμέτρητες, όσα και τα δώρα επικοινωνίας για όλους τους νέους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, από τις 11 Ιουλίου και για τρεις μήνες, όλοι όσοι θα απολαμβάνουν Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν ΜΒ και συσκευές κινητών τηλεφώνων από το What’s Up, για να μένουν πάντα συνδεδεμένοι με την παρέα τους, όπου και αν βρίσκονται. Πώς; Πληκτρολογώντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι των προϊόντων, ή ανεβάζοντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία με ένα Coca-Cola κουτάκι, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Coca-Cola για το διαγωνισμό: 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45