search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών – Γιατί γελάτε;» (Video)

21.07.2016 22:11
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;» (Video) - Media

 

Αίσθηση και πολλά γέλια στην βουλή προκάλεσε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανταπάντησή του στον Νίκο Βούτση. Ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα κι ότι έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, απευθυνόμενος προς βουλευτές των άλλων κομμάτων “γιατί γελάτε;”.

Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968. Στο διάστημα εκείνο η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά την εκδήλωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος το 1967. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δραπέτευσε τον 15αύγουστο του 1968 για το Παρίσι. Λίγο καιρό αργότερα πήγε να τον βρει στην γαλλική πρωτεύουσα και η οικογένειά του. Εκείνη την εποχή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει στα ξένα Μέσα ότι ο γιός του ήταν έξι μηνών και ίσως ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος στον κόσμο. 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 2′:07” και μετά:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:05