08/04/2020 06:10:22

Η απάντηση της Google για την Παλαιστίνη: Δεν υπήρξε ποτέ ετικέτα με το όνομα «Παλαιστίνη»

Η απάντηση της Google για την Παλαιστίνη: Δεν υπήρξε ποτέ ετικέτα με το όνομα «Παλαιστίνη» - Media

 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τη «διαγραφή» της Παλαιστίνης από την εφαρμογή Google Maps, η εταιρεία Google εξέδωσε επίσημη απάντηση.

Συγκεκριμένα, η απάντηση της Google αναφέρει:

«Δεν υπήρξε ποτέ ετικέτα με το όνομα «Παλαιστίνη» στο Google Maps, ωστόσο ανακαλύψαμε ένα bug που αφαίρεσε τις ετικέτες «Δυτική Όχθη» και «Λωρίδα της Γάζας». Επεξεργαζόμαστε το θέμα γρήγορα για να επαναφέρουμε τις ετικέτες στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, τα δεδομένα των βασικών χαρτών μας, τα οποία περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως ονόματα περιοχών, σύνορα και οδικά δίκτυα, προέρχονται από έναν συνδυασμό τρίτων παρόχων και δημοσίων πηγών. Ενώ αυτό μας βοηθά να παρέχουμε έναν ευκολονόητο χάρτη, σημαίνει επίσης πως η ποσότητα των δεδομένων που έχουμε ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή και αυτό αντικατοπτρίζεται στους χάρτες μας. Εάν υπάρχουν πηγές δεδομένων τις οποίες αγνοούμε, θα χαιρόμασταν ιδιαιτέρως να τις αξιολογήσουμε και να δούμε εάν η ποιότητά τους είναι επαρκής για να ενταχθούν στον χάρτη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.