search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Mη βρομίζετε τα καθαρά γιαούρτια

14.06.2011 08:30

Είναι το γιαούρτωμα πολιτική πράξη; Είναι, με δυο προϋποθέσεις.

Είναι το γιαούρτωμα πολιτική πράξη; Είναι, με δυο προϋποθέσεις.

1) Το γιαούρτι να πιάσει μούρη και κοστούμι, για να αναδείξει το γελοίο της σοβαρόφατσας που αμολάει αρλούμπες, δανεικές, για δάνεια, και να κάνει το πανάκριβο ρούχο ένα με το κορμί που το φοράει.

2) Το γιαούρτι έχει πολιτικό μήνυμα μόνο όταν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης. Έληξε – Έληξες. Μετά, η υπουργάρα μπορεί να συνεχίσει να λέει αρλούμπες, ληγμένα πήρε.

Το ποιοι πετάνε γιαούρτια, μπορούμε να το καταλάβουμε απ’ τον τρόπο που τα πετάνε

1)  Όταν το γιαούρτι πέφτει σκόρπια, από ’κεί που ξεκίνησε μέχρι εκεί που πήγαινε, το ρίχνει άτομο που του είχαν τάξει διορισμό. Δύσκολα το ρίχνεις εκεί που έγλειφες, υπάρχει μπερδεμένο συναίσθημα πολύ.

2)  Όταν πέφτει στα πόδια του στόχου, είχαν τάξει διορισμό για το παιδί. Αντιδρά ο γλείφτης, αλλά κρατάει και μια πισινή.

3)  Όταν πέφτει από απόσταση μεγαλύτερη των 10 μέτρων, είναι χαβαλογιαούρτωμα.

4)  Όταν πέφτει με συνοδεία από γ@#$%σταυρίδια, ο ρίχτης έχει σοβαρό πρόβλημα στύσης.

5)  Όταν πέφτει μουγγά και στη μούρη, έχουμε έναν πραγματικά ψαγμένο, φιλοσοφημένο, ώριμο ρίχτη.

6)  Όταν κρατάει το γιαούρτι, απειλεί, αλλά δεν το ρίχνει, είναι ΠΑΣΟΚ.

7)  Όταν προσπαθεί να το ρίξει, αλλά ρίχνει μπουνιά σε μετανάστη, είναι ΧΡΥΣΗΛΑΟΣ (χρυσήλαος αρχ. ελλ. ν ι κ ν έ ι μ).

8)  Όταν το ρίχνει και γυρίζει να μαζέψει τον κεσέ, είναι του ΣΚΑΪ.

Το ζήτημα της πέτρας

Η πέτρα είναι βαρύ πολιτικό επιχείρημα. Θέλει υψηλό βαθμό αυτογνωσίας και καλό σημάδι. Ο γνώστης της πολιτικής βαρύτητας που έχει το πέταμα της κοτρώνας, γνωρίζει ότι ποτέ δεν κατευθύνεται σε κατώτερα στελέχη του συστήματος, μπάτσους, βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργό, παρ’ όλο που ο ΓΑΠ λέει ότι θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες – για να νιώθει σημαντικός. Ό,τι έχει ακουστεί για πέτρες (περίπτωση Κέρκυρας) είναι τα γεγονότα όπως θα ’θελαν να είναι, για να νιώσουν η Άννα, η Άντζελα και τ’ άλλα κορίτσια στο καΐκι λίγη από τη δόξα του Οδυσσέα που του πέταγε πέτρες ο Πολύφημος. Οι πέτρες είναι για πολυεθνικές και βάλε κι όχι για τα παρτάλια της football league 2, που παίρνουν πλαστή ενημερότητα για να πάρουν άδεια όπως είναι οι υπουργάρες και πρωθυπουργάρες του τόπου που τρεις κι εξήντα % (3,60%) από τα spreads παίρνουνε και τον κόσμο γδέρνουνε.

* Αν πέσει πάντως πέτρα σε υπουργό κ.λπ. συνοδευόμενη από τη φράση «έτσι γ@#$%ε οι Έλληνες», θα είναι ο Χρυσήλαος που πέταγε πριν γιαούρτια. Αυτά τα παιδιά θεωρούν σεξ ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους.

* Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, που σφιχτά την κρατάτε… παιαιαιδιάαα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05