search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Γαλλία: Τρένο έπεσε σε δέντρο με 140 χλμ – 8 τραυματίες – Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση (Photos)

17.08.2016 14:58
Γαλλία: Τρένο έπεσε σε δέντρο με 140 χλμ - 8 τραυματίες - Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση (Photos) - Media

 

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, εκ των οποίων και o ένας που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ενώ  άλλοι 50 φέρουν ελαφρά τραύματα από το σιδηροδρομικό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα κοντά στο Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης.

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές. Οι διασώστες δήλωσαν στη Le Figaro ότι το δέντρο έπεσε εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης που έπληξε την περιοχή λίγο μετά το μεσημέρι και ότι το τρένο, στο οποίο επέβαιναν 250 άτομα, συγκρούστηκε με το δέντρο με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα.

«Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο, η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη, ειδικά με τα μεγάλα κομμάτια από χαλάζι» ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρεία.

Το τρένο εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο, μεταξύ των πόλεων Νιμ και Μονπελιέ. Ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:08