search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Οι αγορές από το ίντερνετ κάποιες φορές κρύβουν απρόοπτα, ή… μικρά ποντίκια στις ραφές (Photos)

12.09.2016 17:09
Οι αγορές από το ίντερνετ κάποιες φορές κρύβουν απρόοπτα, ή… μικρά ποντίκια στις ραφές (Photos) - Media

Σίγουρα το να αγοράζει κάποιος από το ίντερνετ, έχει πλεονεκτήματα, αλλά κάποιες φορές και κάποια μικροπροβλήματα. Παράγγειλε φουστάνι από το ίντερνετ και στιες ραφές του βρήκε ένα νεκρό ποντικάκι.

 

 

Σίγουρα το να αγοράζει κάποιος από το ίντερνετ, έχει πλεονεκτήματα, αλλά κάποιες φορές και κάποια μικροπροβλήματα. Παράγγειλε φουστάνι από το ίντερνετ και στιες ραφές του βρήκε ένα νεκρό ποντικάκι.

Η γυναίκα που έκανε την παραγγελία έδειχνε με χαρά από το κινητό της, στις φίλες της, το νέο μαύρο φόρεμα που βρήκε και παρήγγειλε από το ίντερνετ. Ήταν ενθουσιασμένη και περίμενε πως και πως τη μέρα που θα της το έφερνες το ταχυδρομείο στο σπίτι.

Η μεγάλη μέρα έφτασε και το φόρεμα έφτασε πακεταρισμένο στο σπίτι της. Η χαρά της ήταν ανείπωτη. Τα άξιζε τα λεφτά του. Η γυναίκα το είχε αγοράσει με τον κλασσικό τρόπο που γίνονται οι αγορές από το διαδίκτυο.

Με λαχτάρα άνοιξε το κουτί και βρήκε το μαύρο της φόρεμα μέσα. Όταν όμως το ξεδίπλωσε για να το φορέσει και να το δοκιμάσει, παρατήρησε κάτι που την έκανε να παγώσει. Ένα μικρό ποδαράκι, εξείχε από μια ραφή. Η σκέψη την ανατρίχιασε. Το ποδαράκι έμοιαζε σαν πόδι ποντικού.

Με χέρια που έτρεμαν ψηλάφησε το εξόγκωμα δίπλα στη ραφή και ο εφιάλτης της πήρε σάρκα και οστά. Μέσα στο φόρεμα της ήταν ραμμένο ένα νεκρό ποντίκι. Η γυναίκα τηλεφώνησε σε μια φίλη της ή οποία έφτασε σπίτι, ξήλωσε τη ραφή και φωτογράφισε το ποντικάκι.

Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της εταιρίας που έγινε η παραγγελία με το ψευδώνυμο aronmoney.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04