21/07/2019 15:14:21

Οι αγορές από το ίντερνετ κάποιες φορές κρύβουν απρόοπτα, ή… μικρά ποντίκια στις ραφές (Photos)

Οι αγορές από το ίντερνετ κάποιες φορές κρύβουν απρόοπτα, ή… μικρά ποντίκια στις ραφές (Photos) - Media

 

Σίγουρα το να αγοράζει κάποιος από το ίντερνετ, έχει πλεονεκτήματα, αλλά κάποιες φορές και κάποια μικροπροβλήματα. Παράγγειλε φουστάνι από το ίντερνετ και στιες ραφές του βρήκε ένα νεκρό ποντικάκι.

Η γυναίκα που έκανε την παραγγελία έδειχνε με χαρά από το κινητό της, στις φίλες της, το νέο μαύρο φόρεμα που βρήκε και παρήγγειλε από το ίντερνετ. Ήταν ενθουσιασμένη και περίμενε πως και πως τη μέρα που θα της το έφερνες το ταχυδρομείο στο σπίτι.

Η μεγάλη μέρα έφτασε και το φόρεμα έφτασε πακεταρισμένο στο σπίτι της. Η χαρά της ήταν ανείπωτη. Τα άξιζε τα λεφτά του. Η γυναίκα το είχε αγοράσει με τον κλασσικό τρόπο που γίνονται οι αγορές από το διαδίκτυο.

Με λαχτάρα άνοιξε το κουτί και βρήκε το μαύρο της φόρεμα μέσα. Όταν όμως το ξεδίπλωσε για να το φορέσει και να το δοκιμάσει, παρατήρησε κάτι που την έκανε να παγώσει. Ένα μικρό ποδαράκι, εξείχε από μια ραφή. Η σκέψη την ανατρίχιασε. Το ποδαράκι έμοιαζε σαν πόδι ποντικού.

Με χέρια που έτρεμαν ψηλάφησε το εξόγκωμα δίπλα στη ραφή και ο εφιάλτης της πήρε σάρκα και οστά. Μέσα στο φόρεμα της ήταν ραμμένο ένα νεκρό ποντίκι. Η γυναίκα τηλεφώνησε σε μια φίλη της ή οποία έφτασε σπίτι, ξήλωσε τη ραφή και φωτογράφισε το ποντικάκι.

Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της εταιρίας που έγινε η παραγγελία με το ψευδώνυμο aronmoney.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.