search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Η περιπετειώδης και παράξενη ερωτική ζωή της Jolie: Σαδομαζοχισμός, λεσβιακές σχέσεις και έντονη σεξουαλικότητα από το… νηπιαγωγείο (Photos-Video)

21.09.2016 09:55
Η περιπετειώδης και παράξενη ερωτική ζωή της Jolie: Σαδομαζοχισμός, λεσβιακές σχέσεις και έντονη σεξουαλικότητα από το… νηπιαγωγείο (Photos-Video) - Media

 

Κάποια στιγμή δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί μόνο με τέσσερις άνδρες, τρεις εκ των οποίων παντρεύτηκε, αλλά η Angelina, όπως γράφει η Daily Mail έχει σεξουαλική ιστορία που ούτε το Hollywood μπορεί να φανταστεί.

Η 41 ετών ηθοποιός σόκαρε τη show biz όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμφωνία χαρακτήρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το διαζύγιο με τον Pitt είναι μόνο το τελευταίο κεφάλαιο ενός πολύχρωμου ερωτικού τόμου που φαίνεται να άρχισε να γράφεται πριν από το σχολείο.

«Ήμουν μέλος μιας ομάδας που είχε το όνομα Κορίτσια για φίλημα, ήμουν πολύ σεξουαλική στο νηπιαγωγείο» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της το 2007. «Είχα δημιουργήσει ένα παιχνίδι όπου μπορούσα να φιλάω τα αγόρια και μετά μπορούσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας και βρήκα το μπελά μου για αυτό».

Η Jolie, όπως συμπληρώνει η εφημερίδα είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στα 14 με τις ευχές της μητέρας της. «Θα έπρεπε να διακινδυνεύσουμε να κάνουμε κάτι στους δρόμους ή να πάμε στο δωμάτιό μου με τη μητέρα μου στο διπλανό δωμάτιο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο Cosmopolitan το 2003.

 

 

Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πιο σκοτεινά για την έφηβη Angelina που είχε ιστορία αυτοτραυματισμών και ενθουσιαζόταν με τα μαχαίρια.

«Είχα αρχίσει να κάνω σεξ με το αγόρι μου και τα συναισθήματα από το σεξ δεν ήταν αρκετά, δεν ήμουν πια ένα κορίτσι. Έτσι σε μία στιγμή, για να έρθω πιο κοντά με το αγόρι μου, άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα και το έκανε και αυτός σε εμένα. Καλυφθήκαμε από αίματα, η καρδιά μου έκανε αγώνα δρόμου. Μετά από αυτό κάθε φορά που ένιωθα παγιδευμένη έκοβα τον εαυτό μου. Έχω πολλά σημάδια από την εποχή που αναζητούσα την περιπέτεια και μετά από μερικές μπύρες» είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Μέχρι τα 20, συμπληρώνει η εφημερίδα, είχε δοκιμάσει όλα τα διαθέσιμα ναρκωτικά, κοκαΐνη, έκσταση, LSD και την «αγαπημένη» της ηρωΐνη και ευγνωμονεί τον πρώην άνδρα της Jonny Lee Miller, που την πήρε μακριά από όλα αυτά.

 

Η ίδια είχε μιλήσει και για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις της τονίζοντας σε συνέντευξή της, ότι εάν δεν ήταν παντρεμένη θα παντρευόταν την Jenny Shimizu, μοντέλο και ηθοποιό που γνώρισε σε γυρίσματα ταινίας το 1996. Η Shimizu είχε πει ότι είχαν μία πολύ όμορφη σχέση για πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Το 2005 «κατηγορήθηκε» ότι ήταν η αιτία για το διαζύγιο του Brad Pitt με την  Jennifer Aniston. Η Jolie είχε διαψεύσει ότι έχει σχέση με τον Pitt, αλλά ομολόγησε ότι τότε τον ερωτεύθηκε.

«Το να έχω σχέση με παντρεμένο δεν είναι κάτι που θα επέτρεπα στον εαυτό μου, από τη στιγμή που βίωσα την απάτη του πατέρα στη μητέρα μου» είχε πει σε συνέντευξη. «Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη αλλά ούτε να εμπιστευτώ έναν άνδρα που απατά τη γυναίκα του» πρόσθεσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014.


Παρά τις φήμες που την φέρουν να έχει σχέσεις με διάφορους συμπρωταγωνιστές της, συμπεριλαμβανομένων των Colin Farrell και Jared Leto κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Μέγας Αλέξανδρος, έχει υποστηρίξει ότι έχει κοιμηθεί με τέσσερις άνδρες και τρεις από αυτούς, τους παντρεύτηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05