search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Τι συμβουλή έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στον «Χάρι Πότερ»; (Video)

01.10.2016 10:35

 

Ακόμα και στον… Χάρι Πότερ έχει δώσει συμβουλή ο Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ θεωρεί ότι ο κόσμος όλος περιστρέφεται γύρω από τον ίδιο.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε ιδανικά στη μεγάλη οθόνη τον μικρό μάγο Χάρι Πότερ, εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια συναντήθηκε σε τηλεοπτικά στούντιο με τον επιχειρηματία και -νυν- πολιτικό.

Μόλις είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ, ο Ράντκλιφ ήταν πολύ μικρός, θα έκανε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του στην αμερικανική τηλεόραση και ήταν πολύ αγχωμένος. Όταν ο Τραμπ τον ρώτησε για το τρακ του, ο νεαρός ηθοποιός του απάντησε ότι ανησυχούσε ότι δεν θα είχε τι να πει στην εκπομπή.

Τότε, αποκάλυψε ο Ράντκλιφ, ο Τραμπ του είπε, με το γνωστό του ύφος, «Πες τους ότι μόλις συνάντησες τον κύριο Τραμπ».

Οι αντιδράσεις του πάνελ είναι πραγματικά εκπληκτικές!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:45