search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:04
MENU CLOSE

«Σκάστε επιτέλους!»: Η … υποδοχή της Λόχαν στους θαυμαστές της στην Αθήνα (Video)

17.10.2016 09:22
«Σκάστε επιτέλους!»: Η … υποδοχή της Λόχαν στους θαυμαστές της στην Αθήνα (Video) - Media

Μετά τον χαμό που προκάλεσε η topless φωτογραφία της Λίντσεϊ Λόχαν για το opening party του κλαμπ που φέρει το όνομά της (Lohan) στην Ιερά Οδό, το…καλωσόρισμα της Λόχαν στους θαυμαστές της προκάλεσε και αυτό συζητήσεις

Η χολιγουντιανή σταρ με έναν όχι και τόσο … ευγενικό τρόπο απευθύνθηκε σε όσους βρέθηκαν στο opening party.

Η Λόχαν κάποια στιγμή θέλησε να απευθύνει το λόγο σε όσους ήταν εκεί. Ανέβηκε λοιπόν στο μπουθ του dj, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. 

Ενώ η Λόχαν άρχισε να μιλάει, από κάτω γινόταν χαμός από θόρυβο (άλλωστε, 2.500 κόσμου ήταν εκεί), με αποτέλεσμα η σταρ να εκνευριστεί και να απευθυνθεί με μια βρισιά στο κοινό. «Επιτέλους σκάστε όλοι!» («Εverybody shut the f..k up!») τους είπε η Λόχαν, προσπαθώντας να ακουστεί.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν κάποιες πιο δυνατές φωνές, ακόμα και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της, ωστόσο η Λόχαν δεν έχασε την… ψυχραιμία της. «Σσσσσσσς», ξαναείπε από μικροφώνου, επαναλαμβάνοντας -μετά από κάποια δευτερόλεπτα σιγής- τη φράση «σκάστε επιτέλους!». Σύμφωνα με το TMZ,«η Λίντσεϊ ακουγόταν σαν μια ανυπόμονη δασκάλα που προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε μια τάξη με θορυβώδεις μαθητές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03