search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Την οργή της Ρωσίας προκάλεσε το νέο τεύχος του Charlie Hebdo (Photo)

21.10.2016 07:31
Την οργή της Ρωσίας προκάλεσε το νέο τεύχος του Charlie Hebdo (Photo) - Media

 

Την οργή του επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσικής  Δούμας Λεωνίδ Σλούτσκ, προκάλεσε το εξώφυλλο και οι γελοιογραφίες του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, αναφορικά στα αποκαλυπτήρια της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και Πνευματικού Κέντρου στο Παρίσι.

«Είναι απόλυτα βλάσφημο και απρέπης η γελοιογραφία! Είμαι σίγουρος πως θα καταδικαστεί από την Ρωσική Εκκλησία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σλουτσκ.

Όπως μετέδωσε το TASS, ο κ. Σλουτσκ ανέφερε σε πως  « [το δημοσίευμα] αυτό είναι ακόμη μια πρόκληση κατά των πιστών, και αυτή τη φορά του Ορθοδόξου κόσμου, διότι κάθε εκκλησία είναι ένας ιερός τόπος».

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Charlie Hebdo γίνεται αναφορά στα εγκαίνια του καθεδρικού ναού στην καρδιά του Παρισιού, το οποίο αναφέρεται «στην πολεμική»  που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες το γαλλικό περιοδικό σατιρίζει τον Ρωσικό Καθεδρικό Ναό στο Παρίσι, με χλευαστικό τρόπο και «βλάσφημες» γελοιογραφίες.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:45