search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Ο αδελφός του Οσάμα Μπιν Λάντεν… νοικιάζει σπίτια σε φοιτητές

31.10.2016 10:42
Ο αδελφός του Οσάμα Μπιν Λάντεν… νοικιάζει σπίτια σε φοιτητές - Media

 

Ένας από τους αδελφούς του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπακρ Μοχάμεντ Λάντεν, φαίνεται πως έχει βρει μια αρκετά επικερδή απασχόληση καθότι νοικιάζει σπίτια σε πλούσιους φοιτητές στη Μεγάλη Βρετανία, και κυρίως στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Ο Μπακρ Λάντεν είχε αγοράσει τις πολυκατοικίες το 2014 έναντι του ποσού του 1.5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας και λίγους μήνες μετά ξεκίνησε να νοικιάζει τα διαμερίσματα σε φοιτητές της πόλης.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η περιοχή όπου βρίσκονται τα διαμερίσματα του Σαουδάραβα κατασκευαστή και μεσίτη, είναι μια από τις καλύτερες και θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το Γουέστ Εντ του Λονδίνου, λόγω της ανάπτυξης και της ζωής που έχει.

Τα διαμερίσματα που  περιλαμβάνουν ξεχωριστά δωμάτια για πάρτι, κινηματογράφο, ιδιωτικό γυμναστήριο νοικιάζονται για 13.000 λίρες Αγγλίας τον χρόνο

«Έχω εκπλαγεί τώρα που έμαθα πως το κτίριο ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω πως οι άνθρωποι θα το θεωρήσουν ρίσκο να μείνουν εδώ» ανέφερε ένας από τους φοιτητές που μένουν σε κάποιο από τα κτίρια του  Μοχάμαντ Λάντεν.

Η κατασκευαστική εταιρία του Μπακρ Λάντεν έχει μεγάλα συμβόλαια σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ έχει αναλάβει βαρυσήμαντα έργα σε Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02