search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ-Ουν; (Photos)

31.10.2016 15:30
Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ-Ουν; (Photos) - Media

 

Η παρατεταμένη απουσία της συζύγου του Κιμ Γιονγκ-Ουν από τις δημόσιες εμφανίσεις έχει προκαλέσει μια πληθώρα σεναρίων.

Η Ρι Σολ-Τζου εμφανίστηκε δημόσια πριν από επτά μήνες κι από τότε έχουν χαθεί τα… ίχνη της, παρά το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο λόγος της… εξαφάνισής της θα μπορούσε να είναι μια εγκυμοσύνη είτε τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της. Σύμφωνα με τον Independent, υπάρχουν φήμες ότι η  όμορφη Ρι Σολ Τζου δεν τα πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό με την κουνιάδα της, τη μικρότερη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο-Τζονγκ.

Η αυξημένη δύναμη που έχει αποκτήσει η Κιμ Γιο Τζονγκ τα τελευταία χρόνια και δεδομένου τις ακραίες αντιδράσεις που έχει η οικογένεια εις βάρος συγγενών, θα μπορούσε να φέρει σε κίνδυνο μέχρι και τη ζωή της νεαρής συζύγου του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που «εξαφανίζεται» η Ρι Σολ-Τζου. Είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλούς μήνες το 2012 λόγω της εγκυμοσύνης της στο πρώτο της παιδί με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:03