search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Ξάνθη: Κυνηγός σώθηκε από θαύμα από τα δόντια της αρκούδας!

03.11.2016 10:03
Ξάνθη: Κυνηγός σώθηκε από θαύμα από τα δόντια της αρκούδας! - Media

Από θαύμα σώθηκε από τα δόντια μαμάς αρκούδας 50χρονος κυνηγός στην περιοχή Θεοτόκου – Ωραίου. Στο τετ α τετ με αρκούδα, που συνόδευε το μικρό της, βρέθηκε ένας κυνηγός στην Ξάνθη, που κατάφερε να «παλέψει» μαζί της και να βγει ζωντανός από τα δόντια του αγριεμένου ζώου! Πρωταγωνιστής της «μάχης» ήταν ο 50χρονος Γιώργος, υπάλληλος του Δασαρχείου Ξάνθης, που είχε βγει για κυνήγι στην ορεινή περιοχή Θεοτόκου – Ωραίου. Ξαφνικά βρέθηκε στον δρόμο της μαμάς αρκούδας, που τον άρπαξε στα σαγόνια της και άρχισε να τον δαγκώνει!

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πέρα για πέρα αληθινές,με τον 50χρονο να δίνει πραγματική μάχη με την αρκούδα για να σωθεί.Μάλιστα η πάλη του με το ζώο έγινε αμέσως γνωστή μεταξύ των κυνηγών και πήρε μυθικές διαστάσεις! Οι περισσότερες εκδοχές συγκλίνουν σε μία: 

«Είχε στήσει ενέδρα για αγριογούρουνα και περίμενε να πυροβολήσει. Ξαφνικά, η αρκούδα που είχε μαζί το μικρό της, τον αιφνιδίασε από πίσω» περιέγραψε στην «Espresso» ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Λοΐζος Σερραίος, ενώ άλλοι συνάδελφοι του κυνηγού δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη: «Ο κυνηγός πρόλαβε και πυροβόλησε μια δυο φορές στον αέρα. Το ζώο, όμως, του άρπαξε το πόδι και δεν τον άφηνε. Τον δάγκωσε δυνατά και εκείνος προσπαθούσε να φύγει από τα δόντια της. Το περιστατικό διήρκεσε μερικά δευτερόλεπτα. Πυροβόλησαν και άλλοι κυνηγοί στον αέρα, ώσπου η αρκούδα έφυγε, αφήνοντας τον κυνηγό σε κατάσταση σοκ».

 

Πηγή: dramini.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:40