search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Διασκεδάστε το σοκ: Γεννήτρια προσβολών από τον Τραμπ (Link)

09.11.2016 13:32
Διασκεδάστε το σοκ: Γεννήτρια προσβολών από τον Τραμπ (Link) - Media

 

Μέσα στο σοκ τους από την αναπάντεχη -τουλάχιστον βάσει δημοσκοπήσεων- νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, οι Αμερικάνοι τουλάχιστον δεν χάνουν το χιούμορ τους.

Έτσι, το περιοδικό Time χαρίζει στους αναγνώστες του -και σε όποιον έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο- τη δυνατότητα για χαμόγελα, παρουσιάζοντας την πρώτη Διαδικτυακή Γεννήτρια Προσβολών από τον Τραμπ.

Όπως είναι γνωστό ο από σήμερα 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας δεν εφείσθη προσβολών και ύβρεων για τους αντιπάλους του: κατά τον Τραμπ, ο Τζον Μακ Κέιν είναι “χαζός”, ο Τζον Κέισιτς “απεγνωσμένος”, ο Καρλ Ρόουβ “λούζερ”, η Χίλαρι Κλίντον “βρώμικη”… ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν τη Γεννήτρια χρησιμοποίησαν υλικό από τα πραγματικά tweets του Τραμπ και λειτουργεί ως εξής: βάζετε ένα όνομα στο κενό κουτάκι και πατάτε το κουμπί “insult”, δηλαδή, “βρίσε”. Το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό, αρκεί να ξεχάσετε ότι αυτά είναι αληθινά tweets με τα οποία ο Τραμπ καθύβρισε αληθινούς ανθρώπους.

Το link της Γεννήτριας Προσβολών από τον Τραμπ είναι εδώ. Ακολουθήστε το και… καλή διασκέδαση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:02