search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Το μήνυμα της Τζολί για τα παιδιά, στην πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο (Video)

19.11.2016 10:10
Είναι η Angelina Jolie ερωτευμένη με γνωστή ηθοποιό; - Media

 

Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για τα δικαιώματα των παιδιών έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έστειλε το δικό της μήνυμα προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για να πιέσει στην αλλαγή της πολιτικής τους αναφορικά με τα παιδιά.

«Η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στα παιδιά. Ξέρουμε ότι δεν δίνουμε το καλύτερο στα παιδιά. Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν τη ψυχολογική ζημιά που έχουν υποστεί», επισημαίνει η Αντζελίνα Τζολί.

 «Χαιρετίζω τη δέσμευση του δικαστηρίου να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Η επιτυχής δίωξη, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού αποτελεί μέρος μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθεια πολλών γενεών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57