search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Εκτός υπουργείου το πιάνο του Ζουράρι

19.11.2016 14:06
Εκτός υπουργείου το πιάνο του Ζουράρι - Media

 

Γραφείο χωρίς τουαλέτα δίνουν στον Κώστα Ζουράρι στο υπουργείο Παιδείας. Και να ήταν μόνο αυτό; Στους διαδρόμους του υπουργείου Παιδείας ψιθυρίζεται ότι στον χώρο αυτό δεν χωρά ούτε και το πιάνο που επιθυμεί να έχει στον χώρο ο νέος υφυπουργός. Συγκεκριμένα, αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων επικρατεί στον 3ο όροφο του υπουργείου Παιδείας λόγω των μετακομίσεων στα υπουργικά γραφεία.

Ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου πήρε εύλογα το γραφείο που είχε ο Νίκος Φίλης. «Ηθελε τη θέση τόσο πολύ, ήδη από τις εκλογές του περυσινού Σεπτεμβρίου» λέει πανεπιστημιακός, παροικών τη συριζαίικη Ιερουσαλήμ.

Μάχη όμως έγινε για το γραφείο της αναπληρώτριας Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα. Είναι μεγάλο γραφείο (μιλάμε για χώρους 80-100 τ.μ., αναλογισθείτε ότι επί Αννας Διαμαντοπούλου το είχε ο Γιάννης Πανάρετος), το οποίο ήθελε ο νέος υφυπουργός Κωνσταντίνος Ζουράρις.

«Υφυπουργός στο γραφείο αυτό;» σκέφτηκαν με… τρόμο κάποιοι. Ετσι προκρίθηκε στο γραφείο της κ. Αναγνωστοπούλου να μεταφερθεί ο έτερος αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για την Ερευνα, Κωνσταντίνος Φωτάκης, ο οποίος παρέμεινε στη θέση κατά τον ανασχηματισμό. Πληροφορίες της «Καθημερινής» αναφέρουν ότι ο κ. Φωτάκης δεν επιθυμούσε τη μετακόμιση, αφού το τωρινό του γραφείο είναι και επαρκές και έχει βολευτεί.

Επείσθη, ωστόσο, αφήνοντας το πρώην, πλέον, γραφείο του, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο έτερος υφυπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ετσι, ο εκ των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις πάει στον χώρο που είχε ο τέως υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης, το οποίο είναι μικρό και χωρίς καν τουαλέτα.

Ενδεικτικό είναι ότι επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο ίδιος χώρος είχε δοθεί στον διευθυντή του γραφείου του. Πόσο μάλλον που, όπως λέγεται στο υπουργείο, ο νέος υφυπουργός έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να τοποθετήσει πιάνο μέσα στο γραφείο του για να χαλαρώνει μετά τη δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ο κ. Ζουράρις θα αναλάβει την (πετσοκομμένη, ελλείψει κονδυλίων) ελληνόγλωσση εκπαίδευση και τη ραδιοτηλεόραση.

Πηγή: Καθημερινή 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57