search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:43
MENU CLOSE

Έληξε η κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι – Διέφυγε ο δράστης

02.12.2016 18:44
Καταπολέμηση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στην ΕΕ - Media
 
Η γαλλική αστυνομία έκανε έφοδο στο ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι, απελευθέρωσε έξι ομήρους, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχει διαφύγει της σύλληψης ο ένοπλος ληστής. Επτά άνθρωποι κρατούνταν όμηροι για ώρες από έναν ληστή, οπλισμένο με περίστροφο.
 
«Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή» της λεωφόρου Μασενά, στο νότιο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, ήταν το μήνυμα που ανήρτησε αρχικά στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η αστυνομία.
 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο κι απέκλείσαν τη συνοικία ορίζοντας μια περίμετρο ασφαλείας, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία.
 
Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Reuters.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:30