search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Δεκαοκτάχρονη, θύμα cyber-bullying, αυτοκτόνησε μπροστά στην οικογένειά της

03.12.2016 16:00
Δεκαοκτάχρονη, θύμα cyber-bullying, αυτοκτόνησε μπροστά στην οικογένειά της - Media

 

Λίγα λεπτά πριν δώσει τέλος στη ζωή της, η 18χρονη Μπράντι Βέλα από το Τέξας έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στην οικογένειά της: «Σας αγαπώ τόσο πολύ. Απλά να θυμάστε αυτό και ότι λυπάμαι για όλα».

Όταν οι γονείς και οι παππούδες της έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, τη βρήκαν να στέκεται όρθια στο δωμάτιό της, κρατώντας ένα όπλο στα χέρια της.

Η μεγαλύτερη αδελφή της, Τζάκι, περιγράφει τις σοκαριστικές σκηνές: «Άκουσα κάποιον να κλαίει και έτρεξα πάνω. Κοίταξα στο δωμάτιό της και την είδα να στέκεται στον τοίχο, να κρατά όπλο και να κλαίει. Της είπα, Μπράντι σε παρακαλώ!».

Η Μπράντι αυτοπυροβολήθηκε και ο πατέρας των κοριτσιών φώναζε απεγνωσμένα «Βοηθήστε με, βοηθήστε με».

H 18χρονη πέθανε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η αδερφή της αποκάλυψε στο CNN ότι η Μπράντι πάντα δεχόταν bullying για το βάρος της: «Έφτιαχναν ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και της έστελναν μηνύματα. Δεν τους απαντούσε αλλά συνέχιζαν να την ενοχλούν.  Την αποκαλούσαν χοντρή και άσχημη. Ήταν πολύ όμορφη. Το μόνο πράγμα που έβρισκαν να την πειράξουν ήταν το βάρος της».

Ο πατέρας της 18χρονης, Ραούλ Βέλα, δήλωσε πως άλλοι μαθητές είχαν δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς προσποιούμενοι πως είναι εκείνη. «Έφτιαχναν λογαριασμούς και έγραφαν πως ψάχνεται για σεξ… Προσπαθήσαμε να την πείσουμε να αφήσει το όπλο, αλλά ήταν αποφασισμένη. Μας είπε ότι ήταν πολύ μακριά για να γυρίσει πίσω».

Αν και η αδικοχαμένη κοπέλα είχε φτάσει στο σημείο να αλλάξει αριθμό τηλεφώνου και ενώ είχε αναφέρει το cyber bullying στην αστυνομία, δεν είχε βρει λύση στο πρόβλημα, καθώς οι αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την πραγματική ταυτότητα των δραστών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15