search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

Το βέτο του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΙ

24.12.2016 11:41
Ρουβάς: Δημόσια συγγνώμη για την ανάρτηση με τη Mercedes στο Ηρώδειο (photo) - Media

 

Τα νούμερα του VOICE είναι ανέλπιστα καλά για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Η εικόνα όμως που έβγαζε το σόου στους τηλεοπτικούς δέκτες δεν ήταν καθόλου επαγγελματική.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Τούρκος διευθυντής φωτογραφίας του σόου, ο οποίος στο παρελθόν είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν όταν η παραγωγή του σόου φώναξε έναν Έλληνα συνάδελφό του για να τον βοηθήσει, εκείνος έξαλλος τον απομάκρυνε σχεδόν με τις κλωτσιές.

Όμως το αποτέλεσμα της δουλειάς του, δεν ικανοποιούσε καθόλου την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που έχει επενδύσει πάρα πολλά στην επιτυχία του σόου. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του mediafree, ο Τούρκος διευθυντής φωτογραφίας απομακρύνθηκε μετά από βέτο του Σάκη Ρουβά!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε στο παρελθόν πει στο σταθμό ότι η εικόνα που έβγαζε το σόου στον αέρα δεν τον ικανοποιούσε.

Όμως τις προηγούμενες ημέρες επανήλθε και διεκδίκησε με έντονο τρόπο και θέτοντας ουσιαστικά βέτο στον σταθμό, τη βελτίωση της εικόνας του VOICE!

Πηγή: mediafree.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55