search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Disney: Πώς ο θάνατος της Κάρι Φίσερ θα της αποφέρει 50εκατ. δολάρια

03.01.2017 12:25
Disney: Πώς ο θάνατος της Κάρι Φίσερ θα της αποφέρει 50εκατ. δολάρια - Media

 

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ, γνωστής ως Πριγκίπισσα Λέα του Πολέμου των Άστρων συγκλόνισε το Χόλιγουντ και μαζί τους φανατικούς των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα ούτε μια εβδομάδα μετά την είδηση του θανάτου της Φίσερ, μια άλλη είδηση έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά για τα «κέρδη» που μπορεί να αποφέρει στην Disney η απώλεια της γνωστής ηθοποιού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Insurance Insider, το στούντιο παραγωγής της Disney είχε ασφαλίσει την ηθοποιό στη μεγάλη ασφαλιστική του Λονδίνου Lloyd’s ώστε να προβλεφθεί κάθε ενδεχόμενο για την 60χρονη ηθοποιό. Το ύψος της ασφάλεια βρίσκεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

 Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί για το ενδεχόμενο κατά το οποίο η Φίσερ δεν θα μπορούσε να κάνει τα γυρίσματα στα μελλοντικά επεισόδια της σειράς. Η πριγκίπισσα Λέα, σύμφωνα με όσα ήταν γνωστά, είχε σημαντικό ρόλο στο επεισόδιο ΙΧ που θα προβληθεί το 2019. Τώρα μένει να δούμε αν οι σεναριογράφοι θα αλλάξουν την πλοκή του σεναρίου ή αν θα χρησιμοποιήσουν ψηφιακή τεχνολογία για να φτιάξουν τον ρόλο την Λέα.

Στο «Επεισόδιο VIII» η Φίσερ είχε μόλις ολοκληρώσει τις σκηνές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:48