search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Αποβλήθηκαν 20 μαθήτριες επειδή «έδειχναν… πολύ μηρό»!

04.01.2017 16:15
Αποβλήθηκαν 20 μαθήτριες επειδή «έδειχναν… πολύ μηρό»! - Media
 
Στη… βικτωριανή εποχή φαίνεται ότι βρήκε την έμπνευσή της διευθύντρια σχολείου στο Κεντ την Αγγλίας, η οποία απέβαλε από το σχολείο 20 μαθήτριες με το αιτιολογικό ότι «έδειχναν μεγάλες ποσότητες μηρού»!
 
Η απόφαση της διευθύντριας στηρίχθηκε στον κανονισμό του σχολείου ο οποίος απαγορεύει στις μαθήτριες να φορούν φούστες που ανεβαίνουν ψηλότερα από τα 5 εκατοστά από το γόνατο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους γονείς των μαθητριών.
 
Απαντώντας στις αντιδράσεις, η διευθύντρια του σχολείου τόνισε ότι «έχουμε ξεκάθαρη πολιτική για τις στολές και την εφαρμόζουμε. Η πολιτική μας δεν είναι αυστηρότερη από αυτή άλλων σχολείων», προσθέτοντας ότι «οι γονείς είχαν προειδοποιηθεί» και ότι οι αντιδρώντες είναι «μειοψηφία».
 
Από την πλευρά τους, οι γονείς υποστηρίζουν ότι η διευθύντρια απαγόρευσε την είσοδο στο σχολείο σε περίπου 200 μαθήτριες, παρά το γεγονός ότι οι φούστες τους ήταν οι ίδιες με πριν, και ανέφεραν ότι το σχολείο απογοήτευσε τους μαθητές του για «ανόητους λόγους».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:16