search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Ζητούν μέχρι και απολυτήριο Γυμνασίου για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

08.02.2017 09:40
Ζητούν μέχρι και απολυτήριο Γυμνασίου για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - Media

 

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από το βράδυ της Τρίτης, στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, προκειμένου οι δικαιούχοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Όπως αναφέρουν μάλιστα κάποιοι πολίτες, δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν στα ΚΕΠ των περιοχών τους. Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται και με τα δικαιολογητικά για τις άδειες παραμονής των μεταναστών.
 

Επίσης, μια καταγγελία από τον Λαγκαδά ανέφερε ότι δικαιούχος «κόπηκε» από το ΚΕΑ λόγω του ότι δεν είχε απολυτήριο Γυμνασίου… Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο δημοτικός υπάλληλος του είπε να πάει πρώτα να τελειώσει το Γυμνάσιο (!) και μετά να υποβάλει αίτηση. 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Ant1, στην εγκύκλιο του ΚΕΑ αναφέρεται ως προϋπόθεση η εκπλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και αν αυτή δεν υπάρχει, χρειάζεται εγγραφή σε σχολείο “δεύτερης ευκαιρίας”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24