search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Έγινε κι αυτό! Η ΝΕΡΙΤ έχασε το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής»!

21.02.2017 17:55
Έγινε κι αυτό! Η ΝΕΡΙΤ έχασε το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής»! - Media

 

Έγινε και αυτό την εποχή του λουκέτου στην ΕΡΤ. Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ κατόρθωσε να χάσει το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής», της ιστορικής εκπομπής της ΕΡΤ!

Όταν έπεσε το μαύρο, δύο υπάλληλοι της ΕΡΤ κατοχύρωσαν τον τίτλο «Αθλητική Κυριακή» με σχετική αίτηση στη Διοικητική Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Εμπορίου.

Στην προσφυγή που έγινε στη συνέχεια από τον ειδικό διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη και την πληρεξούσια δικηγόρο της ΝΕΡΙΤ, η Επιτροπή Σημάτων δικαίωσε τους εργαζομένους, καθώς η Νομική Υπηρεσία της ΝΕΡΙΤ δεν προσκόμισε τα προβλεπόμενα από τον νόμο τέλη και «δεν προσκόμισε κανένα απολύτως αποδεικτικό υλικό, όπως για παράδειγμα βίντεο από τηλεοπτικές εκπομπές, ένορκη βεβαίωση δημοσιογράφων που παρουσίαζαν την εν λόγω εκπομπή, προκειμένου να αποδείξει ότι όντως εδώ και τέσσερις δεκαετίες χρησιμοποιούσε, όπως ισχυρίζεται, το διακριτικό γνώρισμα ‘‘ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ’’».

Κοινώς, δεν προσκόμισαν τίποτα για να προστατέψουν το συγκεκριμένο σήμα, που λόγω του μαύρου στην ΕΡΤ κινδύνευε από διάφορους επιτήδειους εκτός εταιρείας.

Πηγή: typologies 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57