search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχεται δημοσίως τον εθισμό του

15.03.2017 11:03
Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχεται δημοσίως τον εθισμό του - Media

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Ben Affleck ο οποίος – μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook- παραδέχτηκε ότι υπήρξε εθισμένος στο αλκοόλ και μάλιστα, παρέστη ανάγκη να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου και ολοκλήρωσε τη θεραπεία του.

«Ολοκλήρωσα τη θεραπεία για εξάρτηση από το αλκοόλ. Κάτι που έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο μέγιστο βαθμό και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν πως δεν είναι ντροπή να παίρνεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είναι η «πηγή δύναμης» για οποιονδήποτε εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Jen, η οποία με στήριξε και νοιάστηκε για τα παιδιά μας, την ώρα που έκανα τη δουλειά που είχα αναλάβει. Αυτό ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα ακολουθήσουν για μία θετική επανένταξη ανάρρωση» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:02