search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Η Τουρκία απειλεί την ΕΕ: Περιμένουμε άλλα τρία εκατ. πρόσφυγες από το Ιράν

26.03.2017 11:14
Διάγγελμα Ερντογάν: Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση στην ιστορία της Τουρκίας - Να σεβαστούν την απόφαση του έθνους μας οι σύμμαχοί μας     - Media

 

Νέο κύμα προσφύγων αναμένεται να υποδεχτεί η Τουρκία, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ, σύμφωνα με την Hurriyet.

«Βάσει των πληροφοριών που έχουμε, τρία εκατομμύρια πρόσφυγες από το Ιράν βρίσκονται καθ’ οδόν προς την Τουρκία. Δυστυχώς, η πλειονότητά τους είναι Αφγανοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καϊνάν στο CNN Turk.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει την Ευρώπη. «Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να το σκεφτούν καλά. Θέλουν (σ.σ.: οι πρόσφυγες) να έρθουν στην Τουρκία για να περάσουν στη Δύση. Δεν θέλουν να μείνουν εδώ. Η Τουρκία είναι ένα σημαντικό φράγμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51