search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Ο Λιάγκας λιποθύμησε και ανέλαβε η Βανδή – Πώς αντέδρασε η Φαίη

27.03.2017 09:30
Ο Λιάγκας λιποθύμησε και ανέλαβε η Βανδή - Πώς αντέδρασε η Φαίη - Media

Ένα απρόοπτο συμβάν παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Rising Star καθώς ο Γιώργος Λιάγκας ζαλίστηκε και μάλιστα, χρειάστηκε να αποχωρήσει από τη σκηνή προκειμένου να μπορέσει να συνέλθει.

Τα «ηνία» της παρουσίασης πήρε η Δέσποινα Βανδή η οποία μένοντας ψύχραιμη, πήρε τη θέση της δίπλα στον διαγωνιζόμενο και συνέχισε τη ροή της κάνοντας, μάλιστα, χιούμορ στον Αντώνη Ρέμο, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία.

 

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο Γιώργος Λιάγκας ήταν και πάλι στη θέση του. Ο παρουσιαστής ανα΄φερθηκε στο συμβάν λέογοντας ότι του έπεσε η πίεση και αισθάνθηκε μια στιγμιαία αδιαθεσία.

Το πρωί της Δευτέρας το περιστατικό σχολιάστηκε από το πάνελ τους εκπομπής ‘Πρωινό΄με τη Φαίη Σκορδά να λέει τα εξής:

«Ο Γιώργος έχει την εμπειρία, χειρίζεται τα πράγματα μόνος του. Ελέγχεις τον εαυτό σου τι θα γίνει στον αέρα… για αυτό την ειδοποίησε χαμηλόφωνα. Όλα καλά!». Τότε το λόγο πήρε η Σάσα Σταμάτη αποδίδοντας την αδιαθεσία σε… “Γλωσσοφαγιά”!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51