search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:58
MENU CLOSE

«Βόμβα» ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση: Ξαναβάζει τα εργασιακά στο τραπέζι

30.03.2017 13:10
«Βόμβα» ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση: Ξαναβάζει τα εργασιακά στο τραπέζι - Media
 
Το ΔΝΤ φαίνεται ότι είναι ο «υπαίτιος» για τη νέα εμπλοκή στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές, προκειμένου να κλείσει η β’ αξιολόγηση του προγράμματος προσαρμογής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το real.gr, λίγη ώρα πριν από το Euroworking Group και μερικές μέρες πριν από το κρίσιμο Εurogroup της 7ης Απριλίου, το ΔΝΤ έθεσε ξανά στο τραπέζι όλες τις απαιτήσεις του για τα εργασιακά, προκαλώντας νέα εμπλοκή.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Real FM, η ελληνική πλευρά αναφέρει ότι οι Ευρωπαίοι δεν πήραν θέση στο θέμα, ενώ η κυβέρνηση δεν αναμένει συμφωνία έως τη συνεδρίαση του Euroworking Group το απόγευμα.
 
Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για το απόγευμα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα τελικά αναβλήθηκε, όπως και η σύγκληση του κυβερνητικού συμβουλίου υπό τον Γιάννη Δραγασάκη που αναμενόταν εντός της ημέρας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57