search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου στον Έβρο

03.04.2017 11:37
Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου στον Έβρο - Media

 

Ακόμα έναν Τούρκο καταζητούμενο που προσπάθησε να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα εντόπισαν οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές στους Κήπους του Έβρου.

Ο καταζητούμενος 44χρονών, το είχε σκάσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου διώκεται για απάτη και πλαστογραφίας επισήμων εγγράφων. Ο άντρας κατάφερε να φτάσει μέχρι το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο.

Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Κήπων που έχουν αυξημένη την προσοχή τους σε σχέση με όσους επιχειρούν να έρθουν στη χώρα από την Τουρκία, έλεγξαν προσεκτικά τα στοιχεία του και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές των Η.Α.Ε.. 

Έτσι, συνέλαβαν τον 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης που θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί στην χώρα που τον αναζητά.

 

 

Πηγή: seleo.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:19