search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα πλάνα από την ταινία του Στάθη Ψάλτη που δεν έχει ακόμα προβληθεί (Video)

22.04.2017 15:45
Στη δημοσιότητα πλάνα από την ταινία του Στάθη Ψάλτη που δεν έχει ακόμα προβληθεί (Video) - Media

Η τελευταία δουλειά του Στάθη Ψάλτη, που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, είναι η ταινία «Νίκος Καζαντζάκης». 

Η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στην ΕΡΤ για το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο του Στάθη Ψάλτη και έδωσε κατ’ αποκλειστικότητα στο κρατικό κανάλι πλάνα από την εν λόγω ταινία στην οποία ο ηθοποιός εμφανίζεται ως μοναχός.

«Ο Στάθης Ψάλτης είχε τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και έναν βαθύ ανώτερο ψυχισμό και οι συνθήκες στον κινηματογράφο δεν ήταν αυτές που θα αναδείκνυαν αυτό το ταλέντο σε όλη του την ολότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σμαραγδής.

Σε κάποιο από τα πλάνα με τον Στάθη Ψάλτη στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» που προβάλλονταν καθώς μιλούσε ο σκηνοθέτης, φαίνεται, μάλιστα, το συνεργείο να χειροκροτεί τον γνωστό ηθοποιό με τον Γιάννη Σμαραγδή να λέει: «Ακούτε το συνεργείο που χειροκροτεί; Μόλις έχουμε τελειώσει την πρόβα και το συνεργείο, ασυνήθιστο, άρχισε να χειροκροτεί για την απόδοση της ερμηνείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:46