search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Οι Βέλγοι έβγαλαν τα exit polls: Προηγούνται Μακρόν – Λεπέν

23.04.2017 14:11
Οι Βέλγοι έβγαλαν τα exit polls: Προηγούνται Μακρόν - Λεπέν - Media

 

Το πρώτο exit poll για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό βελγικό δίκτυο RTBF – που δεν δεσμεύεται από τη γαλλική νομοθεσία.

Σύμφωνα με αυτά, ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται μπροστά με 24%, με την Μαρίν Λεπέν να ακολουθεί δεύτερη με 22%. Τρίτος με 20,5% είναι ο  Φρανσουά Φιγιόν και τέταρτος ο Ζαν Λυκ Μελανσόν  με 18%.

Liberation: Δεν είναι αξιόπιστα τα στοιχεία 

Βελγικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν αποτελέσματα exit polls που πραγματοποιήθηκαν στο μέσον της ψηφοφορίας, ενώ τα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων έχουν δεσμευθεί να μην δίνουν αποτελέσματα μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ηλεκτρονικές σελίδες των RTBF και La Libre Belgique δημοσιεύουν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκαν έξω από τα εκλογικά κέντρα, χωρίς να αναφέρουν την προέλευση και την ταυτότητά τους.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Liberation, προειδοποιούν ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι αξιόπιστα.

Δείτε εδώ τι έχει συμβεί από το πρωί στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20