search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις που σοκάρουν από την ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 6χρονης

28.04.2017 15:17
«Προσχεδιασμένη η δολοφονία της μικρής Στέλλας» - Τι δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας  - Media
 
Μελανιές στο στόμα της 6χρονης Στέλλας, που μετά από αναζήτηση ωρών εντοπίστηκε το πτώμα της σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο νεκρό κοριτσάκι και εξέτασε και τον 61χρονο πατέρα της, κατηγορούμενο για τον θάνατό της.
 
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος» ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».
 
Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της κόρης του.
 
Εν τω μεταξύ, στην δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικοί στον εισαγγελέα, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, και η κατάθεση της ψυχολόγου που μίλησε με τον αδελφό της Στέλλας, ο οποίος της είπε πως έκλεψαν την αδελφή του μαζί με κάποια χαρτιά και χρυσαφικά.
 
«Ο μικρός ήταν απόλυτος, ότι δεν άκουσε τίποτα, μολονότι κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του για να μην ακούσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, ούτε κιχ. Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις. Τον ρώτησα αν θα μπορούσε ο μπαμπάς του να έχει ακούσει κάτι και μου απάντησε πως αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, επειδή φοράει πάντοτε, τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας, ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι».
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57