search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:43
MENU CLOSE

Πήγαν αμαξάδα… με δυο κλεμμένα αρνιά στο πίσω κάθισμα

29.04.2017 16:04
Οδηγός μπήκε ανάποδα στην Αθηνών - Κορίνθου (Video) - Media

 

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν σε έλεγχο που έκαναν σ’ ένα αυτοκίνητο αντίκρισαν στο πίσω κάθισμα δύο… αρνιά.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων σταμάτησαν για έλεγχο ένα ΙΧ όχημα σε περιοχή του δήμου Καντάνου-Σελίνου στο οποίο επέβαιναν δύο Χανιώτες ηλικίας 33 και 53 ετών αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αρνιά τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν κλέψει τις προηγούμενες ημέρες από  ποιμνιοστάσιο ενός 54χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ προβατοειδή, ένα πιστόλι και 32 φυσίγγια.

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση οι δύο άντρες είχαν διαπράξει δύο ακόμα ζωοκλοπές κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/4 έως τις 28/4 από ποιμνιοστάσιο του δήμου Χανίων.

Τα ζώα που βρέθηκαν δόθηκαν στους ιδιοκτήτες ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ΙΧ όχημα ως μέσο τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Ο 53χρονος και ο 33χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42