search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Νέο περιοδικό ετοιμάζει η Γκουίνεθ Πάλτροου

01.05.2017 10:44
Η Γκουίνεθ Πάλτροου βάζει μπικίνι και... ρίχνει το διαδίκτυο (Photos) - Media

Σε συνεργασία προχωρούν το διαδικτυακό site Goop της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου και o κολοσσός των media Condé Nast για την κυκλοφορία ενός νέου έντυπου περιοδικού από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την εταιρεία Goop, η Condé θα δημιουργήσει ένα περιοδικό, το Goop, βασισμένο στο ψηφιακό περιεχόμενο του ιστότοπου.

Το έντυπο περιοδικό θα κυκλοφορεί ανά τρίμηνο και ταυτόχρονα οι δύο εταιρείες θα παράγουν ψηφιακό περιεχόμενο για τα websites της Condé Nast, της goop.com και τα social media.

Στη συνεργασία με την ηθοποιό, επιχειρηματία και γκουρού του lifestyle αναφέρθηκε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Condé Nast και αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ.

«Γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό ότι η Γκουίνεθ έχει υπέροχο γούστο και όραμα, αλλά με την Goop έχει χτίσει κάτι αξιοσημείωτο, μια εξαιρετικά σύγχρονη αντίληψη για το πώς ζούμε σήμερα», δήλωσε η Άννα Γουίντουρ στο WWD.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05