search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Στο ψυχιατρείο ο πατέρας που κακοποίησε το δίχρονο παιδί του

03.05.2017 13:45
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media
 
Τον εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα του 39χρονου πατέρα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε το 2χρονο παιδί του διέταξε ο εισαγγελέας, ο οποίος εξέτασε, μαζί με ψυχίατρο τον άνδρα, στον οποίο ασκήθηκε και ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία.
 
Υπενθυμίζεται ότι η τραγική αυτή υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται την Τρίτη όταν ο πατέρας μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο της Λαμίας, με εμφανή χτυπήματα στο σώμα του. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε εκδορές και δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του πατέρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το δίχρονο παιδί είχε πέσει κάτω.
 
Η αστυνομία προσήγαγε τον 39χρονο άνδρα, ενώ η σύζυγός του και το παιδί βρίσκονται υπό την προστασία των Αρχών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι δικηγόροι από την Αθήνα, που βρέθηκαν σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα για ολιγοήμερες διακοπές, καθώς και ότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά της μητέρας.

Η γυναίκα κοιμήθηκε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο πατέρας πήρε το παιδί, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, για βόλτα. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων ζητούσε απ΄όσους βρίσκονταν εκεί να καλέσουν το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί το παιδί -το οποίο ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με μπουφάν- στο νοσοκομείο, καθώς είχε έντονο ρίγος και υποθερμία.

Όταν οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας, διαπίστωσαν τα σημάδια στο σώμα του παιδιού και οι δικαιολογίες του πατέρα, ότι οφείλονταν σε αυτοτραυματισμό δεν τους έπεισαν, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Τότε με εντολή του κ. Θεολογίτη ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που είχαν παραγγελθεί, ενώ ο ίδιος ο εισαγγελέας ζήτησε να συζητήσει με τη μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα, πριν ο εισαγγελέας διατάξει τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο, προηγήθηκε εξέταση του πατέρα από δύο ψυχιάτρους στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο 39χρόνος έχει ανάγκη θεραπείας σε ειδικό ίδρυμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:41