search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:19
MENU CLOSE

To μυστήριο Σαλπιγγίδη

18.12.2009 15:54
To μυστήριο Σαλπιγγίδη - Media

Aποτελεί ίσως τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στα 3,5 χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί στον μόνιμο πρώτο σκόρερ του, με εξαίρεση την εφετινή χρονιά, όπου η παρουσία του Σισέ και η ταυτόχρονη μετά θεση του ίδιου σε ρόλο εξτρέμ του στερούν ευκαιρίες για γκολ.Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και από τον πρώτο μήνα του 2010 ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Aποτελεί ίσως τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στα 3,5 χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί στον μόνιμο πρώτο σκόρερ του, με εξαίρεση την εφετινή χρονιά, όπου η παρουσία του Σισέ και η ταυτόχρονη μετά θεση του ίδιου σε ρόλο εξτρέμ του στερούν ευκαιρίες για γκολ.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και από τον πρώτο μήνα του 2010 ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα να μείνει στην Παιανία δεν ξεπερνά το 10%. Ο ίδιος έδειξε εξαιρετικά πικραμένος τον περα σμένο Αύγουστο όταν η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν ελάχιστα καλύτερη από το υπάρχον συμβόλαιό του και θεώρησε ότι δεν εκτιμάται η προσφορά του στην ομάδα. Ο σύλλογος επανήλθε με πολύ βελτιωμένη πρόταση, εξαιρετική για κάθε ποδοσφαι ριστή. Μπορεί ο Σαλπιγγίδης να είναι πολύ καλός παίκτης και να δίνει κάθε φορά το 100% για την ομάδα, αλλά δεν συνδύασε την παρουσία του στην Παιανία με κάποιο τρόπαιο. Οπότε η πρόταση που φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο (με τα μπόνους) μόνο ως υπερβολικά γενναιόδωρη μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Σαλπιγγίδης, όμως, δεν έχει ακόμη απα ντήσει στον Παναθηναϊκό. Άλλος στη θέση του θα πέταγε τη σκούφια του και θα είχε υπογράψει από καιρό το νέο του συμβόλαιο. Ο «Σάλπι» όμως είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Από τη μία τον ελκύουν οι «σειρήνες» του εξωτερικού. Δεν κρύβει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Από την άλλη υπάρχει πάντα η προοπτική της επιστροφής στον ΠΑΟΚ. Την ομάδα που από παιδάκι αγαπούσε και τώρα, βλέποντας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για ανάκαμψη, θέλει να τη βοηθήσει ώστε να ζήσει μεγάλες στιγμές. Αυτό ήταν άλλωστε το όνειρό του ανέκαθεν. Και για να το πετύχει, είναι διατεθειμένος να κάνει και μια μεγάλη οικονομική θυσία. Να αρνηθεί δηλαδή το (πιθανό) 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο – με το 1 εκατ. εγγυημένο – και να παίξει στον ΠΑΟΚ με αμοιβή 600.000 ευρώ ετησίως. Φυσικά και δεν είναι λίγα λεφτά, αλλά θα μπορούσε να εισπράττει τα διπλάσια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18