search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Τόσα κιλά έχασε η Ειρήνη Κολιδά στο Survivor

08.05.2017 17:56
Τόσα κιλά έχασε η Ειρήνη Κολιδά στο Survivor - Media

 

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Survivor και το παιχνίδι τελείωσε αρκετά απρόσμενα για την παίκτρια των Μαχητών.

Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, μίλησε για την εμπειρία της, αλλά και άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς της…

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε πόσα ήταν τα κιλά που έχασε όσο ήταν στο Survivor αλλά την καθημερινή της διατροφή. «Δεν έχω ζυγιστεί. Πάντως όταν μπήκα στο παιχνίδι ήμουν 62 και μετά το χτύπημα κατέβηκα στα 53. Έχασα 9 κιλά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα και λόγω της δουλειάς της. Αναλυτικά εξήγησε: «Θα σου πω την καθημερινή μου διατροφή. Δημητριακά το πρωί, ξηρούς καρπούς ενδιαμέσως και γεύματα με όσπρια, ψάρι και σαλάτες. Πολλές σαλάτες. Αποφεύγω το κρέας».

Ανάμεσα σε άλλα όμως εξομολογήθηκε και ένα… κρυφό όνειρό της, επισημαίνοντας: «Να σου πω την αλήθεια, θα ήθελα να γράψω ποιήματα, αλλά δεν έχω το κατάλληλο φορτίο. Θα ήθελα να γράψω βιβλίο».

Πηγή: Peoplegreece.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55