search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα ο συγγενής θύματος δολοφονίας που πυροβόλησε έξω από το Εφετείο

12.05.2017 12:47
Στον εισαγγελέα ο συγγενής θύματος δολοφονίας που πυροβόλησε έξω από το Εφετείο - Media

 

Στον Εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί εντός των επόμενων ωρών ο θείος του αγνοούμενου  Μάριου Παπαγεωργίου, αρνητικός πρωταγωνιστής του σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωί στην είσοδο του Εφετείου, μετά τη νέα διακοπή της δίκης σε δεύτερο βαθμό σχετικά με την  απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου, τότε νεαρού φοιτητή, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο τον Αύγουστο του 2012.

Ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου κατηγορείται για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή, αφού κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στους δημοσιογράφους  έξω από το κτίριο, έβγαλε εξοργισμένος από τη νέα αναβολή έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές, στον αέρα ! 

Αμέσως μετά  ατάραχος σηκώθηκε να φύγει, περπατώντας ! Όμως δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας οι οποίοι βρίσκονταν στο κτίριο για προσωπική τους υπόθεση κυνήγησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον  δράστη, παρά την αρχική αντίσταση του.

Ο συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου διαπιστώθηκε πως το όπλο το κατείχε παράνομα.

Αρνήθηκε όμως να πει γιατί το είχε μαζί του και επιπλέον αρχικά υποστήριζε πως δεν μπήκε καθόλου εντός του κτιρίου του Εφετείου. 

Όταν όμως οι αστυνομικοί του είπαν πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, που πιστοποιούν την είσοδό του και μάλιστα συγκεκριμένη ώρα,  ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ναι μεν μπήκε αλλά άφησε το όπλο σε κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο , που αρνήθηκε να κατονομάσει.

Το βέβαιο είναι πως αν και εφόσον διαπιστωθεί πως ο θείος του  Μάριου Παπαγεωργίου, μπήκε με το όπλο στο Εφετείο παρακάμπτοντας τον ανιχνευτή μετάλλων , προκύπτουν σοβαρά κενά ασφαλείας στα δικαστήρια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50