search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:34
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί έξω από το Εφετείο- Oργισμένος συγγενής θύματος δολοφονίας ο δράστης

12.05.2017 08:19
Δώρα Ζέμπερη : Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού - Media

 

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα έξω από το Εφετείο, όταν άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί. 

Το περιστατικό καταγράφηκε αμέσως μετά τη νέα διακοπή της δίκης για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, του 26χρονου που έχει δολοφονηθεί και το πτώμα του δεν έχει βρεθεί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν έξαλλος συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Άντρες της αστυνομίας με πολιτικά τον ακολούθησαν, τον έριξαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες, όπως περιγράφει δημοσιογράφος στο βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Οπως φαίνεται, ο άντρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όταν ξαφνικά έβγαλε όπλο και προτού καλά καλά το σηκώσει στον αέρα, πυροβόλησε μπροστά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους και τεχνικούς!

Μάλιστα αμέσως μετά, δεν έτρεξε να διαφύγει, αλλά ψύχραιμος αγκάλιασε την μητέρα του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που στεκόταν δίπλα του. Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η δημοσιογράφος του Ant1 Φαίη Χρυσοχόου, οι δημοσιογράφοι κινήθηκαν προς την αστυνομία, που τελικά κυνήγησε τον άντρα την ώρα που είχε ήδη βγει έξω από το χώρο του Εφετείου! 

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, ενώ το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:34