search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Τραγική κωμωδία» ο αμερικανικός κινηματογράφος

30.05.2017 05:25
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Τραγική κωμωδία» ο αμερικανικός κινηματογράφος - Media

 

«Άστραψε και βρόντηξε» για την πορεία της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Μπράουν είπε ότι «από κινηματογραφικής άποψης» η χώρα ήταν κάποτε «ένα εμπνευσμένο και αναζωογονητικό δράμα» αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε «μία τραγική, χαζή κωμωδία».

Ο 73χρονος ηθοποιός προέτρεψε στους νεαρούς ακροατές του να «δουλέψετε για να σταματήσει αυτή η παραφροσύνη» και να προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Ο Ντε Νίρο τιμήθηκε από το πανεπιστήμιο καθώς του απονεμήθηκε διδακτορικό Καλών Τεχνών.

Μεταξύ αυτών που έλαβαν επίτιμο τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Μπράουν ήταν και ο ηθοποιός και ράπερ Ντέιβις Ντικς, ο οποίος κέρδισε βραβείο Tony για τον ρόλο του στο θεατρικό έργο του Λιν Μάνουελ Μιράντα «Hamilton». Ο Ντιγκς μιλώντας προς τους απόφοιτους του πανεπιστημίου είπε ότι η χώρα χρειάζεται τις νέες τους ιδέες «επειδή οι μεγαλύτεροι έχουν ήδη κάνει πολλά πράγματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51