search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Τουρκία: Κατεδάφισαν γέφυρα γιατί… «υποστήριζε» την τρομοκρατία

12.06.2017 07:06
Τουρκία: Κατεδάφισαν γέφυρα γιατί... «υποστήριζε» την τρομοκρατία - Media

Ο πόλεμος του Προέδρου Ερντογάν κατά του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ), αλλά και κατά των Κούρδων έχει αρχίσει να γίνεται ολοκληρωτικός, με την τουρκική διοίκηση να μην ενδιαφέρεται ούτε στιγμή για την ευημερία των πολιτών της.

Τώρα στο στόχαστρο των πολέμιων του ΡΚΚ – το οποίο από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Τουρκία χαρακτηρίζεται ως «τρομοκρατική οργάνωση»- βρέθηκε μια… γέφυρα.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο δήμαρχος τη πόλης Τσατάκ στην Βαν της Τουρκίας κατεδάφισε μια γέφυρα γιατί διευκόλυνε το ΡΚΚ στη δράση του και γιατί «παρέχει βοήθεια στην τρομοκρατία».

Και αν και μπορεί να γίνει κατανοητή από στρατηγικής απόψεως μια τέτοια κίνηση, παραμένει ζήτημα το γεγονός πως η γέφυρα – που δημιουργήθηκε πέρυσι – διευκόλυνε πάρα πολύ τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι πλέον χρειάζεται να κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:04